Gezondheidscentrum Abrona

Huis ter Heide

“Met Huurdeman weet je altijd waar je aan toe bent.”

Jaap ten Haaf, projectleider bouw

Abrona is gespecialiseerd in dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Huurdeman realiseerde de bouw van een gloednieuw gezondheidscentrum en  woonvoorziening voor 24 cliënten.

Beste aanbieding
‘We hadden een aanbesteding uitgezet voor de nieuwbouw van een gezondheidscentrum. Op basis van het bestek en de bouwtekeningen hebben we een aantal partijen uitgenodigd. Huurdeman kwam met de beste aanbieding.

Woonvoorzieningen en diverse functies
De opdracht was een gebouw te realiseren met vier bouwlagen. Met op de begane grond en eerste verdieping het gezondheidscentrum met allerlei functies zoals fysiotherapie, een tandartspraktijk en een audioruimte, op de derde en  vierde woonvoorzieningen voor 24 cliënten en. Het werd een volledig rond gebouw met een doorsnede van 42 meter met staand metselwerk. Huurdeman maakte daarbij voornamelijk gebruik van duurzame en onderhoudsvrije materialen.

Adequaat handelen
We hebben heel prettig samenwerkt met Huurdeman tijdens de bouw, zowel met de mensen van kantoor als de mannen op de bouw. Huurdeman pakte alles netjes op en handelde altijd adequaat. Veiligheid staat daarbij altijd voorop, ook voor de cliënten.

Pro-actief en kritisch
Vanuit de uitvoering dacht Huurdeman goed mee. Soms blijkt in de bouw dat besteksmatige onderdelen anders uitpakken, Huurdeman meldt dat tijdig en stuurt bij. Ze gaan niet blindelings uit van de tekeningen. Ze zijn pro-actief en kritisch.

Strak en helder communiceren
De manier van werken van Huurdeman spreekt ons aan: ze communiceren strak en helder en hebben een pro-actieve houding. De bouwplaats is altijd netjes en veilig. En ook binnen ruimen ze alles keurig op. Met Huurdeman weet je altijd waar je aan toe bent.’

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.761 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
133.212 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.743.059 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011