Vrijstaande woning Hooglanderveen

Hooglanderveen

“Ze hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van noviteiten.”

Een nieuwbouwwoning met nostalgische, klassieke details. Dat was de opdracht die Huurdeman kreeg van de familie van den Heuvel. Het resultaat: een woning met een authentieke uitstraling, gebouwd volgens de laatste moderne normen.

Authentieke uitstraling, moderne uitvoering
‘Ons nieuwbouwhuis is op het eerste gezicht niet van een origineel oud huis te onderscheiden. Zo hebben we klassieke details zoals houten gevelbekleding en eikenhouten balken erin laten verwerken. De uitstraling is oud, maar de uitvoering modern. Met bijvoorbeeld luchtcirculatie volgens de laatste normen. Het valt echt niet op dat dit een typische nieuwbouwwoning is.

Op de hoogte van alle noviteiten
Huurdeman is onze huisaannemer. En niet voor niets. Het is een goed en degelijk bouwbedrijf. Ze hebben ons huis van a tot z gebouwd. Geen aanbesteding maar een open calculatie. Alles ging in goed overleg en ze denken altijd mee. Veranderingen, dingen die niet kloppen… ze komen altijd met goede oplossingen. De medewerkers van Huurdeman hebben veel kennis en zijn op de hoogte van alle noviteiten.

Transparant en helder
We hebben deze opdracht niet aanbesteed. Dan is het extra belangrijk dat een bouwbedrijf transparant is. Bij Huurdeman ben je dan aan het goede adres. Offertes netjes open op tafel. En over meerwerk zijn ze altijd helder. Hebben ze gecalculeerde werkzaamheden niet uit hoeven voeren, dan wordt dat keurig van de rekening afgehaald.

Bekend om goede kwaliteit
De mannen van Huurdeman zijn ook kritisch. Klopt er iets niet op de tekening, dan grijpen ze in. En altijd in goed overleg. We zijn dan ook uiterst tevreden over hun manier van werken. De kwaliteit is super, daar staan ze om bekend!’

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.813 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
134.058 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.769.196 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011