Woningen

Vier 2-onder-1-kap woningen

De kwaliteit en het uiterlijk van de jaren 30 in een energiezuinig en modern jasje. Dat zijn de vier woningen door ons gebouwd aan de Tabaksteeg in Leusden.

Meer informatie

Vier ruime eengezinswoningen

Eind 2011 heeft Huurdeman deze ruime eensgezinswoningen opgeleverd in Hilversum. De vier woningen zijn gelegen aan de Dalweg.

Meer informatie

Vrijstaande woning Hooglanderveen

Een nieuwbouwwoning met nostalgische, klassieke details. Dat was de opdracht die Huurdeman kreeg van de familie van den Heuvel.

Meer informatie

Woningen Anna’s Hoeve

In de wijk Anna’s Hoeve heeft Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. in eigen ontwikkeling 6 rijwoningen en 1 twee-onder-een kapper gerealiseerd

Meer informatie

Moderne villa

Bijzondere verbouwing van een bestaande woning. De dakconstructie van rondgewalste stalen buizen is voorzien van rieten dakbedekking.

Meer informatie

Verbouwing en uitbreiding villa

Huurdeman heeft bij deze villa in Zeist de verbouwing en uitbreiding van de keuken gerealiseerd.

Meer informatie

Verbouwing en uitbreiding woonhuis

De verbouwing en uitbreiding van een woonhuis met kelder, tuinhuis en garage. Bekijk de foto's voor een voorstelling van deze bijzondere verbouwing.

Meer informatie

Verbouwing vrijstaande woning

Luxe modernisering van riant woonhuis. De bestaande woning volledig na-geïsoleerd en uitgebreid met onder andere een wijnkelder.

Meer informatie

Appartement

Moderne vormgeving en bijzondere detaillering. De door Huurdeman uitgevoerde modernisering maakt dit appartement in de binnenstad van Amersfoort uniek.

Meer informatie

Dijkvilla

Eén woning, twee gezichten. Aan de straatzijde een traditionele dijkwoning met historische details. Aan de tuinzijde hoogopgaande, moderne glasgevels.

Meer informatie

Luxe landhuizen met zwembadhuis

Twee luxe landhuizen met een zevental ruime appartementen van elk circa 250 m2. Prachtige ligging en compleet met parkeerkelders en zwembadhuis.

Meer informatie

Penthouse

Het interieur van dit luxe penthouse valt op door de strakke detaillering. De eenvoud van het detail verbloemt echter de complexiteit in de uitvoering.

Meer informatie

Zwembadhuis

Dit prachtig gedetailleerde en luxe zwembadhuis is in 2011 door Huurdeman gebouwd bij een villa in Amersfoort.

Meer informatie

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

6.586 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
97.743 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
3.646.180 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011