Woningen

Vrijstaande villa

In de bossen van Hilversum heeft Bouwbedrijf A. Huurdeman in opdracht van een particulier een vrijstaande villa gerenoveerd.

Meer informatie

Kerkwoningen

Wij hebben vier unieke woningen gerealiseerd in de voormalige Ontmoetingskerk in de Amersfoortse wijk Dorrestein.

Meer informatie

Villa Uilenstein

Villa Uilenstein omvat zes royale, geschakelde villa’s welke zijn gelegen op een zeer royaal en fraai aangelegde gemeenschappelijke parkachtige tuin.

Meer informatie

Vrijstaande woning Amersfoort

Nieuwbouw vrijstaande, rietgedekte Villa aan de Laak.

Meer informatie

Soestererf, 8 woningen

Aan de Korte Brinkweg in Soest, op de plek waar 400 jaar geleden een boerderij verrees, realiseerden wij acht karakteristieke woningen, waarbij de totaal vervallen bestaande monumentale boerderij is gerestaureerd tot twee woningen.

Meer informatie

CPO Naerdinksveld, 9 woningen

CPO Naerdinksveld bestaat uit 9 leden, die samen hun nieuwe woning in Anna’s Hoeve te Hilversum hebben gerealiseerd

Meer informatie

Dijkvilla

Eén woning, twee gezichten. Aan de straatzijde een traditionele dijkwoning met historische details. Aan de tuinzijde hoogopgaande, moderne glasgevels.

Meer informatie

Luxe landhuizen met zwembadhuis

Twee luxe landhuizen met een zevental ruime appartementen van elk circa 250 m2. Prachtige ligging en compleet met parkeerkelders en zwembadhuis.

Meer informatie

Penthouse

Het interieur van dit luxe penthouse valt op door de strakke detaillering. De eenvoud van het detail verbloemt echter de complexiteit in de uitvoering.

Meer informatie

Zwembadhuis

Dit prachtig gedetailleerde en luxe zwembadhuis is in 2011 door Huurdeman gebouwd bij een villa in Amersfoort.

Meer informatie

Vier 2-onder-1-kap woningen

De kwaliteit en het uiterlijk van de jaren 30 in een energiezuinig en modern jasje. Dat zijn de vier woningen door ons gebouwd aan de Tabaksteeg in Leusden.

Meer informatie

Vier ruime eengezinswoningen

Eind 2011 heeft Huurdeman deze ruime eensgezinswoningen opgeleverd in Hilversum. De vier woningen zijn gelegen aan de Dalweg.

Meer informatie

Vrijstaande woning Hooglanderveen

Een nieuwbouwwoning met nostalgische, klassieke details. Dat was de opdracht die Huurdeman kreeg van de familie van den Heuvel.

Meer informatie

Woningen Anna’s Hoeve

In de wijk Anna’s Hoeve heeft Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. in eigen ontwikkeling 6 rijwoningen en 1 twee-onder-een kapper gerealiseerd

Meer informatie

Moderne villa

Bijzondere verbouwing van een bestaande woning. De dakconstructie van rondgewalste stalen buizen is voorzien van rieten dakbedekking.

Meer informatie

Verbouwing en uitbreiding woonhuis

De verbouwing en uitbreiding van een woonhuis met kelder, tuinhuis en garage. Bekijk de foto's voor een voorstelling van deze bijzondere verbouwing.

Meer informatie

Verbouwing vrijstaande woning

Luxe modernisering van riant woonhuis. De bestaande woning volledig na-geïsoleerd en uitgebreid met onder andere een wijnkelder.

Meer informatie

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.865 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
134.899 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.795.219 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011