Sectoren

Huurdeman is een one-stop-shopping bouwbedrijf met ruim 70 jaar ervaring in de volgende sectoren:

Bedrijfsgebouwen

Huurdeman is voor opdrachtgevers en architecten al jaren een betrouwbare partij om gezamenlijk een bedrijfsgebouw mee te realiseren.

Meer informatie

Onderwijshuisvesting

Stijgende lasten, krimpende budgetten en nieuwe regelgeving. U voelt de verantwoordelijkheid voor uw leerlingen en wij denken als bouwbedrijf met een passie voor onderwijs graag met u mee.

Meer informatie

Woningen

Wie droomt er niet van: een uniek eigen huis bouwen, ontworpen door een architect. Wilt u een huis toegesneden op uw persoonlijke wensen en dromen?

Meer informatie

Projecten in uitvoering

Of het nu gaat om nieuwbouw of onderhoud, renovatie, beheer of herbestemming. Huurdeman helpt u graag de ambities van uw woningcorporatie waar te maken.

Meer informatie

Service en onderhoud

U heeft ideeën voor een verbouwing, aanbouw of uitbouw? Deze specialistische activiteiten vragen meer dan stenen stapelen alleen. Ze vereisen allround vakmanschap.

Meer informatie

Zorghuisvesting

Huurdeman kent de zorgsector. Bij de bouw of renovatie van uw zorginstelling houden wij met alle plezier rekening met uw speciale wensen en behoeften.

Meer informatie

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

4.834 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
69.167 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
2.762.518 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011