MVO en Duurzaam Bouwen

Als bouwbedrijf zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid die wij dragen voor onze leefomgeving. Daarom willen wij op verantwoorde wijze bijdragen aan duurzaamheid en onze bedrijfsvoering hiernaar inrichten. Aandacht voor mens en milieu is voor ons dan ook heel gewoon.

Duurzaam Bouwen als randvoorwaarde

Duurzaam bouwen is ook een randvoorwaarde, wil je jezelf een volwaardig bouwbedrijf noemen. Opdrachtgevers stellen eisen en vragen certificeringen bij de selectie voor deelname aan bouwprojecten. Wij vinden dit een goede ontwikkeling en zijn trots dat wij als bouwbedrijf aan deze strenge eisen kunnen voldoen. Huurdeman heeft een eigen BREEAM-NL expert in huis en heeft ook ervaring met het bouwen onder LEED.

Milieubewuste keuzes

Wij bouwen graag energiezuinig en maken milieubewuste keuzes in materialen en bouwmethodes. Het beperken van de afvalstroom tijdens de bouw vinden wij net zo belangrijk. Zo hebben wij een kantoorrenovatie uitgevoerd voor SKF B.V. onder LEED certificering Silver waarbij ruim 87% van alle bouw- en sloopafval is gerecycled.

Ontwikkeling medewerkers

Al deze uitdagingen kunnen wij alleen aangaan met een gezond bedrijf. Bij Huurdeman werken daarom mensen die goed zijn opgeleid en zelfstandig, verantwoordelijk, betrokken en gemotiveerd werken. Wij investeren graag in opleiding en loopbaanbegeleiding van onze medewerkers en hebben oog voor hun welzijn. Ook jonge mensen die na hun opleiding geen baan kunnen vinden bieden wij graag een kans om zichzelf binnen ons bedrijf te ontplooien. Ons doel: de meest aantrekkelijke bouwwerkgever zijn in de regio Amersfoort.

MVO-Profiel

BouwMVO inventariseerde in 2008 onze inspanningen op duurzaamheid ten opzichte van mens, milieu en economische waarde. De resultaten vindt u in ons MVO-profiel.

 

Ons kantoor is volledig voorzien van LED verlichting.
En heeft u onze windmolen al eens gezien?

duurzaam bouwen

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.695 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
132.139 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.709.851 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011