SKF B.V.

Nieuwegein

“Huurdeman heeft de boel onder controle en is voortdurend kritisch op eigen werk.”

Paul Marcussen, manager facilities & services

SKF, een Zweedse multinational in lagers en smeersystemen, gaf Huurdeman opdracht voor een interne renovatie van hun kantoor in Nieuwegein. Met als uitdaging: oplevering volgens LEED certificering SILVER.

Renoveren volgens LEED certificering
‘Een hele gebouwvleugel wilden we renoveren en opleveren volgens LEED certificering. Dit is een duurzaamheidscertificering en betekent onder andere zorgvuldig inkopen van en omgaan met materialen. Dat is complex. En voor beide partijen nieuw. Een hele uitdaging!

Huurdeman managet eigen project
Huurdeman nam ons alles uit handen en begeleidde ons goed. Zo moesten we veel informatie aanleveren en Huurdeman wees ons daar steeds op. Ze managen hun eigen project!

Minimale overlast, veilig en flexibel
Bouwen in een werkende omgeving. Dat luistert nauw en staat haaks op de planning van de bouwer. Op de begane grond  verbouwen, terwijl op de eerste verdieping wetenschappers aan het werk zijn.  Ook veiligheid speelt hierin een belangrijk rol. Huurdeman heeft dat prima aangepakt. Zo weken de medewerkers zeer regelmatig uit naar de avonden en weekenden. Heel flexibel!

Huurdeman ontzorgt
De medewerkers van Huurdeman hebben de boel onder controle.  Anticiperen op vertragingen en zijn voortdurend  kritisch op hun eigen werk. Verwachte problemen koppelen ze altijd terug. Bovendien werkten ze binnen budget én op tijd. We zijn uitermate content!’

 

 

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.695 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
132.139 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.709.856 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011