Energetische verbeteringen woning

Amersfoort

“Huurdeman heeft altijd goede ideeën, staat open voor kritiek en ruimt de bouwrotzooi elke dag keurig op!”

De familie Bijlsma wilde hun woning energetisch verbeteren. Dit resulteerde in het isoleren van gevels, daken en vloeren. Een mooie opdracht voor Huurdeman.

Verstand van energetisch bouwen
‘We maakten kennis met Huurdeman tijdens een gemeentelijke bijeenkomst over energiebesparing. Directeur Gerard Veenman stond daar met een stand en we merkten al snel dat Huurdeman verstand van zaken had. We kregen een heldere, goed onderbouwde offerte en het contact verliep meteen erg prettig.

Huurdeman denkt mee
Twee vaste medewerkers hebben de klus geklaard. Ze wisten echt van de hoed en de rand en dachten altijd mee.  Zo wilden we in eerste instantie dakisolatie realiseren met 12 centimeter dikke platen. Huurdeman adviseerde toen een meerlaagse folie zodat er geen verschil zou ontstaan met het dak van de buren.

Ook voordelige adviezen
Ook wilden wij een groot raam plaatsen omdat we te weinig licht hadden in de keuken en woonkamer. We hebben gezocht naar allerlei oplossingen en dachten aan een veluxraam. Huurdeman adviseerde een grote glasplaat. Eenvoudig en ook nog veel voordeliger! Het ziet er ontzettend mooi uit. En weer uitgevoerd door dezelfde twee jongens.

Adequaat reageren
Maar er kan ook wel eens wat mis gaan. Zo ontstond er schimmel op de muur na de gevelisolatie. Een fout van het isolatiebedrijf. We belden Huurdeman en de dag erna stonden ze al op de stoep met een camera, warmtemeter en boormachine. Er bleek een koudebrug te zijn. Echt service zo’n adequate reactie. Geen gezeur, maar meteen oppakken. Drie dagen later kwam het isolatiebedrijf de fout herstellen.

Huurdeman geeft vertrouwen
Huurdeman denkt goed mee en geeft veel vertrouwen. Ze hebben altijd goede ideeën, staan open voor kritiek, reageren snel en ruimen de rotzooi elke dag keurig op! Dat waren wij niet gewend! We hebben ook al samengewerkt met andere bouwbedrijven, maar Huurdeman is echt een van de betere!’

energetisch verbeteren woning

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.696 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
132.143 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.709.978 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011