Prisma College

Amersfoort

“Geen luidruchtige muziek en naar leerlingen toe altijd vriendelijk en rustig.”

Frans Tuithoff, adjunct-directeur

Huurdeman realiseerde sinds 2004 al diverse verbouwingen voor het Prisma Collega. Met als meest recente klus de bouw van een nieuwe mediatheek. Uitgevoerd in een bouwteam terwijl de school volop in bedrijf was.

Zo min mogelijk overlast
‘Huurdeman heeft bij ons al meer verbouwingen op haar naam staan. Zo realiseerden ze al een nieuwe technische vleugel en restaureerden en moderniseerden een gebouw uit 1963. Hiervoor trof Huurdeman allerlei voorzieningen om de school door te kunnen laten draaien tijdens de werkzaamheden en zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daar is Huurdeman goed in geslaagd.

Heldere communicatie
Goede communicatie is daarin essentieel. Welke ruimte kun je wanneer niet gebruiken? Wat zijn de looproutes voor leerlingen en personeel? En waar kunnen leerlingen hun fietsen stallen? Ook heeft  Huurdeman de conciërges ingezet tijdens de spitsuren op school om leerlingen de looproutes duidelijk te maken. Huurdeman denkt overal in mee en communiceert alles helder en op tijd. Bovendien kunnen we altijd goede afspraken maken met de mensen op de bouw. Dikke pluim daarvoor.

Altijd aanspreekbaar
Tijdens de werkzaamheden merkten we helemaal niets van de bouwmannen.  Geen luidruchtige muziek en naar leerlingen toe altijd vriendelijk en rustig. Bovendien konden we hen overal op aanspreken.

Goede verstandhouding
De goede verstandhouding en heldere communicatie zijn belangrijke redenen om Huurdeman steeds weer terug te vragen. Ze denken mee over hoe de constructies eruit moet zien en ook in de uitvoering vertellen ze steeds hoe ze dingen willen aanpakken. Zo kwam Huurdeman met het idee om de mediathecaresse op een plateau neer te zetten, zodat ze het overzicht kan houden.

Met Huurdeman is het gewoon plezierig werken. Het contact verloopt altijd soepel. En als er wat is, dan is één telefoontje genoeg. De service is nooit teleurstellend. ‘

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.815 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
134.083 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.769.982 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011