Verbouwen en verduurzamen

“Huurdeman heeft altijd goede ideeën, staat open voor kritiek en ruimt de bouwrotzooi elke dag keurig op!”

Familie Bijlsma
Lees hun verhaal

kleinbouw en onderhoudU heeft ideeën voor een verbouwing, aanbouw of uitbouw? Of uw wilt uw huis verduurzamen door te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. Maar u weet niet goed hoe u dit het beste kan aanpakken? Deze specialistische activiteiten vragen meer dan stenen stapelen alleen. Ze vereisen allround vakmanschap.

Maak persoonlijk kennis

De uitvoerders van beheer en onderhoud van Huurdeman denken met hun brede kennis graag met u mee. Ze komen eerst bij u op bezoek, vervolgens maken zij uw offerte. Daarna begeleiden zij de uitvoering. Zo heeft u van a tot z een vast aanspreekpunt. Samen met u streven zij naar maximale kwaliteit voor een eerlijke prijs en minimale overlast tijdens de uitvoering. Altijd met oog voor de belangen van bewoners en gebruikers.

Verduurzamen

Wij verduurzamen woningen en gebouwen. We kunnen u het complete pakket tot “nul op de meter” aanbieden, maar u kunt er ook voor kiezen om in stapjes te verduurzamen. Hierbij kunt u denken aan isoleren, zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en laadpalen. We komen graag langs om u te adviseren.

Ook voor onderhoud

Ook voor groot- of kleinschalig onderhoud kunt u bij hen terecht. Door tijdig onderhoud komt u niet voor verrassingen te staan en blijft uw gebouw in topconditie. Bouwbedrijf A. Huurdeman kan voor u zowel het storingsonderhoud, als het planmatig onderhoud volgens een meerjarig onderhoudsplan verzorgen.

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.865 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
134.900 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.795.256 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011