Historie

Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. heeft een rijke historie en bouwt al sinds 1941. De eerste jaren waren door de tweede wereldoorlog zwaar. Onze oprichter, Antoon Huurdeman (vandaar de blauwe A in ons logo) moest onderduiken om aan de Arbeiteinsatz te ontkomen. In die periode maakte hij in zijn onderduikadres dienbladen en naaikistjes om toch maar iets te kunnen verdienen. Later verrezen onder leiding van Antoon Huurdeman voornamelijk kerken en scholen in Amersfoort en Soest. Later ook in Amsterdam, Egmond, Hoogeveen, Doetinchem en Emmercompascuum.

Zonen Henk en Gerard vormden de tweede generatie Huurdeman van 1956 tot 1997. Onder hun leiding richtte Bouwbedrijf A. Huurdeman zich op utiliteits-, woningbouw en onderhoud. Gerard was de laatste der Huurdemannen, die de leiding vormde. Zijn filosofie is nog steeds de basis van ons dagelijks handelen.

Flex Studio’s

In 2020 heeft Bouwbedrijf A. Huurdeman de Flex Studio ontwikkeld. Flex Studio’s zijn circulaire appartementen om toe te passen in bestaande gebouwen. Hiermee wordt leegstand en zelfs sloop voorkomen en bieden we mensen met een sobere beurs een goede woonruimte. We ontmoeten u graag om u het showroommodel te laten zien.

Familiesfeer en kwaliteitsbewustzijn

Na het afscheid van Gerard is de familiesfeer binnen het bedrijf uitermate goed behouden gebleven. Ook het van oudsher kwaliteitsbewustzijn zit nog steeds in de genen van de huidige bedrijfsleiding en de medewerkers. Ilja de Wolf en Remco Swaab zijn nu eigenaren van het bedrijf.

Huurdeman ontwikkelde zich tot een veelzijdig, flexibel en goed geoutilleerd bedrijf. Een bedrijf waarin vakmanschap en kwaliteit altijd voorop staan, al sinds 1941.

historie (6)

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.695 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
132.139 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.709.859 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011