Historie

Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. heeft een rijke historie en bouwt al sinds 1941. Onder leiding van Antoon Huurdeman rezen er voornamelijk kerken en scholen uit de grond van Amersfoort en Soest. Opgevolgd door onder andere Amsterdam, Egmond, Hoogeveen, Doetinchem en Emmercompascuum.

Zonen Henk en Gerard vormden de tweede generatie Huurdeman van 1956 tot 1997. Dit tweetal zette zijn zinnen op utiliteits- en woningbouw en onderhoud.

Familiesfeer en kwaliteitsbewustzijn

Onder leiding van de derde generatie is de familiesfeer binnen het bedrijf uitermate goed behouden gebleven. Ook het van oudsher kwaliteitsbewustzijn zit nog steeds in de genen van de huidige bedrijfsleiding en de medewerkers. Gerard Veenman en Remco Swaab zijn nu eigenaren van het bedrijf. Gerard Veenman, begonnen als timmerman, is nu directeur.

Huurdeman ontwikkelde zich tot een veelzijdig, flexibel en goed geoutilleerd bedrijf. Een bedrijf waarin vakmanschap en kwaliteit altijd voorop staan, 75 jaar alweer.

historie (6)

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

4.940 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
70.892 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
2.815.856 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011