Werkwijze

Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. is gevestigd in Amersfoort en voert projecten uit in de regio Utrecht, Hilversum, Lelystad/Almere, Apeldoorn, Veenendaal/Ede en Amersfoort. Zo werken wij ook in Leusden, Soest, De Bilt, Bilthoven, Baarn, Nijkerk en Zeist. Maar een mooi project een paar kilometer buiten de regio, pakken wij natuurlijk graag op!

Zorg uit handen

U denkt aan nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw bedrijfspand of woning? Dan komt er veel op u af. Bouwplannen en bouwtekeningen maken, budgetten bepalen, vergunningen regelen, duurzaam en energiezuinig bouwen en nog veel meer. Huurdeman neemt u deze zorg graag uit handen.

One stop shopping bouwbedrijf in Amersfoort

Uw wensen staan altijd centraal. Wij denken van a tot z met u mee en zetten de kennis en jarenlange ervaring van onze vakmensen in om uw plan te realiseren. Hierin staan veiligheid tijdens de bouw en het beperken van overlast voorop.

Duurzame samenwerkingsverbanden

In overleg met onze opdrachtgevers maken wij voor al onze projecten gebruik van onze duurzame samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld architecten, leveranciers, onderaannemers en ook overheidsinstanties en ketenpartners.

Energiezuinig en milieubewust

Duurzaam werken ziet u bij ons terug in de bouw. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze leefomgeving en handelen daarnaar. Zo kiezen wij voor energiebesparing en milieubewuste materialen en bouwmethodes. Het beperken van de afvalstroom tijdens de bouw vinden wij net zo belangrijk.

Open en oprecht

Wij willen open en oprecht zijn naar onze opdrachtgevers en de buitenwereld. U komt bij ons dan ook niet voor verrassingen te staan. We laten zien wat we doen en wij vertellen u altijd waarom we bepaalde keuzes maken.

 

Met Huurdeman werkt u samen aan de leefomgeving van morgen.

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.761 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
133.209 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.742.963 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011