Onderwijshuisvesting

“Geen luidruchtige muziek en naar leerlingen toe altijd vriendelijk en rustig.”

Frans Tuithoff, Prisma College
Lees zijn verhaal

De vele ontwikkelingen binnen deze sector maken onderwijshuisvesting tot een van onze favoriete bouwsegmenten. Wij weten dat u te maken heeft met stijgende lasten, krimpende budgetten en nieuwe regelgeving. Daar komen een krappe planning en specifieke onderwijskwesties nog bovenop. U voelt de verantwoordelijkheid voor uw leerlingen en medewerkers en wij denken als bouwbedrijf met een passie voor onderwijs graag met u mee.

onderwijshuisvestingMulti-indeelbaar en scholierenproof

Gebruiksgemak voor uw scholieren en medewerkers staan voor ons centraal. Zo denken we graag mee over multi-indeelbare ruimtes en bouwmaterialen die ‘scholierenproof’ zijn. Tijdens de bouw houden we altijd rekening met uw strakke planning en stellen veiligheid en het beperken van overlast voorop.

 

Adopteer een bouwvakker

Als u het leuk vindt, dan betrekken we de leerlingen graag bij de bouwplannen. Zo kunt u één van onze bouwvakkers adopteren. Hij vertelt uw basisschoolleerlingen graag meer over de bouwwerkzaamheden op school. Uiteraard met helm op en veiligheidsschoenen aan!

Leerlingbouwplaats

Zijn uw leerlingen al wat ouder en volgen ze bijvoorbeeld een technische opleiding? Dan kunnen zij gerust onder professionele begeleiding een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld het aanleggen van de fundering. Wist u dat Huurdeman in 2010 is genomineerd voor beste leerlingbouwplaats met een bouwproject voor de Piet Mondriaanschool in Amersfoort?

 

Onderwijs is het fundament van onze toekomst. Huurdeman bouwt hier graag aan mee!

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.761 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
133.205 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.742.841 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011