Nieuws en media

Hier vindt u het laatste nieuws over Huurdeman en een overzicht van artikelen en items over ons, verschenen in de media.

Werkzaamheden CPO Naerdinksveld gestart

Afgelopen week zijn de werkzaamheden voor CPO Naerdinksveld gestart. In Hilversum bouwen wij negen woningen.

Het project bestaat uit 1 rij van vijf woningen en 2 twee-onder-één kappers. Na bijna een jaar meegedraaid te hebben in het bouwteam kon eindelijk de schop in de grond.

We moesten de grond inderdaad behoorlijk in, want drie van de negen woningen hebben een kelder. Inmiddels zijn de keldervloeren gestort.

Hoogste punt in Schalkwijk

Onder luid gejuich en met confetti-kanonnen kon afgelopen week de vlag geplaatst worden voor het bereiken van hoogste punt bij de bouw van 10 appartementen in Schalkwijk.

Alle toekomstige bewoners waren aanwezig. Onder het genot van een hapje en drankje leerden zij elkaar kennen en konden ze de ruwbouw bekijken.

De vlag werd geplaatst door de vertegenwoordigers van de Parochie, Vidès Transformatie & Ontwikkeling en Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V.

Dakvloer staartwoningen gelegd

De betonnen dakvloer voor bouwnummers 8, 9 en 10 is gelegd. Het leidingwerk op het dak is gereed en ondanks de lage temperaturen wordt er nu hard getimmerd aan de overstekken van het dak.

Kalkzandsteen wanden 1e verdieping gereed

Ondanks een kleine vertraging door het winterweer zijn de kalkzandsteen wanden van de 1e verdieping gereed. De Jonkheer begint nu echt vorm te krijgen.

Opdracht renovatie woonhuis

Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. heeft opdracht ontvangen voor de renovatie van een karakteristiek woonhuis in de wijk Bergkwartier in Amersfoort.

Na deze renovatie is het huis qua comfort, uitstraling en energieprestatie weer “state of the art”. De voorbereiding is in bouwteam opgepakt, zodat onze werkzaamheden goed zijn afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

– De indeling van de woning wordt gewijzigd, met extra bergruimte en nieuwe doorgangen;
– De badkamer wordt vernieuwd;
– Er komen nieuwe vloeren en nieuwe vloerafwerkingen;
– Tevens worden maatregelen genomen om de energieprestatie van de woning, die meer dan 100 jaar oud is, te verbeteren, zoals isolatie en vloerverwarming;
– E- en W-installaties aanpassen.

De werkzaamheden gaan binnenkort starten.

Huurdeman gaat voor groen:

4.420 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
62.425 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
2.554.021 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011