Nieuws en media

Hier vindt u het laatste nieuws over Huurdeman en een overzicht van artikelen en items over ons, verschenen in de media.

De Jonkheer ingepakt voor gevelstucwerk

De steigers rondom het gebouw zijn volledig bekleed met gaas zodat de stukadoors kunnen werken aan het gevelstucwerk. Binnen is in alle appartementen het leidingwerk voor de vloerverwarming aangebracht en worden nu de zandcement dekvloeren gesmeerd.

Opdracht Woongebouw

Bouwbedrijf A. Huurdeman heeft onlangs opdracht ontvangen voor het realiseren van een woongebouw van 24 appartementen voor mensen met de indicatie licht verstandelijke beperking. Het woongebouw maakt deel uit van woon-zorgcomplex Dennendal van de Stichting Reinaerde. De huidige bebouwing op het wooncomplex is sterk verouderd. Het onderwerp is van Op ten noort blijdenstein architecten & adviseurs. Het project is gewonnen in aanbesteding en na aanbesteding, samen met architect en adviseurs geoptimaliseerd, met een reductie van de bouwkosten.

Dakbedekking bijna gereed

De dakdekker heeft het dak van de staartwoningen waterdicht gemaakt en er wordt nu hard gewerkt aan de vier kopwoningen. Binnen is het grootste deel van de binnenwanden geplaatst en worden nu ook de leidingen voor de vloerverwarming geplaatst.

Werkzaamheden CPO Naerdinksveld gestart

Afgelopen week zijn de werkzaamheden voor CPO Naerdinksveld gestart. In Hilversum bouwen wij negen woningen.

Het project bestaat uit 1 rij van vijf woningen en 2 twee-onder-één kappers. Na bijna een jaar meegedraaid te hebben in het bouwteam kon eindelijk de schop in de grond.

We moesten de grond inderdaad behoorlijk in, want drie van de negen woningen hebben een kelder. Inmiddels zijn de keldervloeren gestort.

Hoogste punt in Schalkwijk

Onder luid gejuich en met confetti-kanonnen kon afgelopen week de vlag geplaatst worden voor het bereiken van hoogste punt bij de bouw van 10 appartementen in Schalkwijk.

Alle toekomstige bewoners waren aanwezig. Onder het genot van een hapje en drankje leerden zij elkaar kennen en konden ze de ruwbouw bekijken.

De vlag werd geplaatst door de vertegenwoordigers van de Parochie, Vidès Transformatie & Ontwikkeling en Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V.

Huurdeman gaat voor groen:

4.553 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
64.589 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
2.620.940 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011