Renovatie GGZ-instelling opgeleverd

Onlangs hebben we de renovatie van een GGZ-instelling in Doorn opgeleverd. In het pand wonen 30 mensen. De gehele binnenzijde van het pand is gerenoveerd. Het project besloeg een BVO van ca. 1100m2. Op diverse plekken is de constructie zo aangepast, dat individuele kamers zijn vergroot. De bijbehorende badkamers zijn aangepakt, evenals de gezamenlijke woonkamers en keukens. In het kader van een betere toegankelijkheid is het pand ook voorzien van een nieuwe entree met lift. Tijdens de uitvoering waren de bewoners tijdelijk op een andere locatie gehuisvest. Het project is ruim op tijd opgeleverd en de bewoners gaan binnenkort weer inhuizen!

 

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

5.296 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
76.709 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
2.995.723 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011