Tonny van Leeuwen, specialist thermografie

“Als specialist thermografie spoor ik isolatielekken op. Zo kunnen we de kwaliteit van gebouwen waarborgen en energiegebruik verminderen.”

Sinds mei 2000 werk ik bij Huurdeman. Na een stageperiode ben ik hier gebleven als timmerman. Nu ben ik calculator en bouwkundig thermograaf. Een mooie functie. Ik spoor met behulp van een warmtebeeldcamera isolatielekken op in bijvoorbeeld de gebouwschil. Zo kunnen we de kwaliteit van gebouwen waarborgen en energiegebruik verminderen.

Blijven vernieuwen

Het mooie bij Huurdeman vind ik dat we altijd blijven vernieuwen. Op het gebied van efficiëntere uitvoeringsmethoden bijvoorbeeld. Maar ook op veiligheid op de bouwplaats en duurzaamheid.

Tevreden klant van a tot z

Een tevreden klant is je beste verkoper. Ons doel is dan ook altijd om tijdens de oriëntatiefase, calculatiefase, bouwfase én nazorgfase aan de wensen van de klant te voldoen. De klant moet gewoon te spreken zijn over de bouw van a tot z.

thermografie

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

8.074 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
122.009 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
4.396.597 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011