Gerard Veenman, directeur

“Projecten waarbij opdrachtgevers ons vragen om onze expertise, daar ben ik echt trots op!”

Ik begon als timmerman bij Huurdeman in 1986. Binnen 28 jaar heb ik mij binnen dit bouwbedrijf opgewerkt naar voorman, uitvoerder, projectleider en nu directeur. Met ook nog een diploma ‘tegelzetter’.

Familiesfeer

Ik werk graag met mensen en de familiesfeer binnen dit bedrijf vind ik erg prettig. Ik stimuleer onze medewerkers dan ook graag met het bieden van kansen, ruimte en vertrouwen om zichzelf te ontwikkelen. Als ik zie dat die ontplooiing lukt, dan geniet ik daarvan.

Bouwteam

Projecten waarbij opdrachtgevers ons vragen om onze expertise. Daar ben ik echt trots op! Zoals projecten die we uitvoeren in een bouwteam. Bijvoorbeeld:  Restaurant De Librije, POT Verhuizingen, Stoeterij Sterrehof, Mondriaanschool, Mulock Houwer school en Grand Café Hemels.

Bediend

Maar het belangrijkste is een klant zich goed bediend voelt. Dat we onderling goed communiceren en de klant na afloop zegt; ‘Ik vond het een prettig bouwproces en we zijn dik tevreden over het resultaat . We kijken hier met een goed gevoel op terug!’

gerard veenman

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

4.940 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
70.892 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
2.815.856 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011