Woningcorporaties

Als woningcorporatie heeft uw organisatie maatschappelijke doelstellingen als het gaat om de leefomgeving van uw huurders. Duurzaamheid en veiligheid zijn belangrijke pijlers binnen de nieuwbouw en het onderhoud van uw vastgoed. 

woningcorporaties

De ambities van uw woningcorporatie waarmaken

Graag bekijken we samen uw vastgoed- en huisvestingswensen. Want of het nu gaat om nieuwbouw of onderhoud, renovatie, beheer of herbestemming, Huurdeman helpt u graag uw ambities waar te maken.

Service voor uw huurder

Wij nemen ook graag langdurig onderhoud van u over. Naast het bieden van kwaliteit en kunde, zorgen we er altijd voor dat de klant voorop staat. We denken en handelen samen met u als één bedrijf. Zo bieden wij koude en warme opnamen en voeren gesprekken met de huurders. Tijdens de werkzaamheden bieden wij hen de beste service. En daar hoort overlast niet bij.


Samenwerking ketenpartners

Wij denken graag met u mee en delen onze kennis met onze ketenpartners. Dit leidt tot een efficiëntere manier van werken, minder faalkosten en kortere doorlooptijden.
Blijven communiceren met u als opdrachtgever zien wij als de basis voor vertrouwen en commitment. Wederzijdse verwachtingen spreken we dan ook graag altijd uit.

 

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

4.554 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
64.608 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
2.621.520 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011