Bernhardkazerne

Amersfoort

“Huurdeman speelt snel en adequaat in op alle situaties. Een gedegen samenwerking zonder hiaten!”

Kees van Rossum, technisch medewerker bouwkunde

Gevelkozijnen vervangen voor moderne aluminium kozijnen, met behoud van de authentieke uitstraling. Deze opdracht kreeg Huurdeman van Dienst Vastgoed Defensie voor het defensiegebouw Bernardkazerne in Amersfoort.

Beperkte bouwoverlast
‘Huurdeman nam de verbouwing voortvarend op. Tijdens de bouw was een aantal lokalen nog in gebruik. De medewerkers van Huurdeman pakten deze ruimtes daarom één voor één aan en communiceerden helder en duidelijk wanneer welk lokaal aan de beurt was. Op die manier hebben ze de bouwoverlast zoveel mogelijk kunnen beperken.

Huurdeman denkt altijd mee
Opvallend vond ik dat Huurdeman altijd kon inspringen. Soms moesten ze door omstandigheden iets laten liggen en andere werkzaamheden oppakken. De medewerkers van Huurdeman gingen daar heel flexibel mee om, toonden begrip en dachten altijd mee. Als iets anders liep dan verwacht, dan kwam Huurdeman altijd met oplossingen.

Planning aanpassen en toch de deadline halen
Zo werd er asbest ontdekt en dan loopt de boel niet meer zoals je had voorzien. Huurdeman is dan een goede partij die de planning aanpast en alsnog de deadline haalt.

Geen omkijken naar de bouw
De uitstraling van het gebouw is met de nieuwe kozijnen behouden gebleven, precies volgens onze wensen. We hebben goede afspraken kunnen maken met Huurdeman en ik had echt geen omkijken naar de bouw. Een gedegen samenwerking zonder hiaten.’

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

6.587 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
97.751 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
3.646.442 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011