Opdracht SOMT te Amersfoort

Opdracht ver-/nieuwbouw Softwareweg 6 te Amersfoort

Bouwbedrijf A. Huurdeman heeft opdracht gekregen voor transformatie van gebouw Softwareweg 6 op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort. Het gebouw wordt in ca. 20 weken getransformeerd van drukkerij naar onderwijs- en onderzoeksgebouw voor SOMT. Het gebouw heeft een vloeroppervlakte van bijna 1.300 m2. In de opdracht is tevens een tweetal bruggen opgenomen, die gebouw 6 verbinden met de SOMT gebouwen 5 en 8.

Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie (SOMT) verzorgt onderwijs op het gebied van fysiotherapie en manuele geneeskunde op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau. Deze transformatie is enerzijds een grote stap in ontwikkeling van SOMT naar universiteit voor fysiotherapie en anderzijds onderdeel van de ontwikkeling van dit deel van het bedrijventerrein naar een campus.

Het ontwerp is van AgNova architecten,  Snetselaar Constructieve Ingenieurs is de constructeur, de installaties worden verzorgd door Lomans Amersfoort B.V.

Kijk hier voor een impressie: https://youtu.be/ex2fYxsCmwU

IMG_1811

"Wilt u dat we met u meedenken over uw bouwplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u uw wensen, verwachtingen en ideeën."

Ook een vrijblijvend gesprek?

Huurdeman gaat voor groen:

5.471 kWh opgewekt sinds 2-12-2011
79.565 kWh door LED bespaard sinds 5-10-2012
3.084.062 kg bouwafval gerecycled sinds 1-1-2011